FAQ

Veel gestelde vragen

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Q

Hoe zit het met de hosting van mijn website?

Na aanvraag van een website, zit in elk pakket 12 maanden aan hosting en domeinnaam inbegrepen. Na 11 maanden ontvang je een factuur voor het nieuwe jaar. Indien niet binnen 12 maanden is opgezegd, zal de hosting en domeinnaam automatisch verlengd worden.

Q

Wat zijn de kosten voor de domeinnaam en hosting in de vervolgjaren?

In de vervolgjaren brengen wij voor een domeinnaam en hosting € 95,- per jaar in rekening. Eventueel opzeggen kan uiteraard elk jaar.

Q

Kan ik ook zelf zorgen voor een domeinregistratie en een hosting service?

Ja dat zou kunnen, maar dat raden wij niet aan als je optimaal van onze service en kennis gebruik wil maken. Wij hebben namelijk ervaring met het werken in de omgeving van onze eigen host. Voor de bouw en optimalisatie in WordPress heeft een andere hostingpartij geen gevolgen, maar optimalisatie die daarbuiten valt kunnen wij niet garanderen. Daarnaast hebben wij korte lijntjes, qua service en ondersteuning, met onze eigen host.

Q

Zijn mijn ideeën bij jullie veilig?

Wij garanderen dat elk idee en concept, wat met ons besproken wordt, bij ons veilig is en zorgvuldig wordt behandeld.

Q

Welk CMS systeem gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van WordPress.

Q

Werken jullie met templates?

Voor het bouwen van sites werken wij deels met templates. Dit gebruiken wij echter slechts als basis. Ook templates zijn zelden optimaal voor de gebruiker. Door middel van aanpassingen in CSS, HTML en – in mindere mate – PHP optimaliseren wij de website op maat.

Q

Ik heb via jullie een website laten bouwen, kan ik hierna mijn website verhuizen?

Indien je je domein- en hostingpakket wilt verhuizen naar een andere hosting service, kan je bij ons een token aanvragen. Let op dat je dan zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het overzetten van je website.

Q

Zijn mijn ideeën bij jullie veilig?

Wij garanderen dat elk idee en concept, wat met ons besproken wordt, bij ons veilig is en zorgvuldig wordt behandeld.

Q

Jullie ontwerpen voor mij de wireframes en schermontwerpen van de App, maar kunnen jullie mij ook helpen met een programmeur?

Wij leveren inderdaad wireframes en schermontwerpen op, welke probleemloos overhandigd kunnen worden aan een programmeur. Indien gewenst kunnen wij in ons eigen netwerk een App bouwer aanbevelen en eventueel met deze bedrijfjes in contact treden over de gewenste diensten.

Q

Hoe weet ik of de App, die jullie voor mij ontwerpen, ook daadwerkelijk te bouwen is?

In principe is alles na te bouwen. Uiteraard hangt het wel van de uiteindelijke functies en toepassingen af welke kosten hieraan verbonden zijn. Wellicht is het handig om vooraf hier al met een bouwer in contact over te treden. Eventueel kunnen wij hiermee ook van dienst zijn door ons eigen netwerk aan te spreken.

Q

Ik heb een Expert Review aangevraagd, maar ben na ontvangst van het rapport toch ook wel geïnteresseerd in herontwerpen, kan dat nog?

Het is uiteraard mogelijk om in tweede instantie je Expert Review te upgraden naar een Expert Review XL pakket. Na betaling van het prijsverschil zullen de herontwerpen opgeleverd worden.

Q

Wat als mijn website al perfect is?

Na een korte scan zullen wij inschatten of je website inderdaad baat heeft bij een Expert Review. Indien dit niet het geval is zullen wij dit tijdig aangeven.

Q

Hoe ontvang ik mijn rapport, als ik een Expert Review aanvraag, en wat staat hier allemaal in?

Je ontvangt een digitaal en netjes opgemaakt rapport over je website. Het rapport bevat verschillende categorieën met punten die wij belangrijk achten voor een gebruiksvriendelijke website. Dit zal een eindscore opleveren en tot slot zullen wij enkele aanbevelingen opleveren.

Q

Wat zit inbegrepen in de pakketten aan huisstijl ontwerpen?

Indien een Website Xtra, Webshop of App Design pakket is aangevraagd, zal een unieke huisstijl inbegrepen zitten. Dit houdt standaard in; een uniek logo, een herkenbare en consistente kleurenstelling binnen de aangevraagde dienst en een visitekaartje ontwerp. Overige diensten, zoals beschreven op de Huisstijl ontwerpen pagina, kunnen los worden bijbesteld.

Q

Wat zijn de kosten als ik een Huisstijl ontwerp apart aanvraag?

Na inventarisering van de opdracht zullen wij een offerte opmaken. Net als bij al onze pakketten zullen de kosten dus vooraf duidelijk zijn. Je ontvangt geen factuur achteraf.

Q

Welke betalingsmogelijkheden kunnen jullie inbouwen?

Betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Q

Welke service mogelijkheden bieden jullie?

Bij eventuele problemen met je website, of een andere dienst die je van ons afneemt, zijn wij uiteraard je aanspreekpunt. Wij zullen altijd snel bereikbaar zijn via WhatsApp, telefoon en e-mail. Daarnaast hebben wij snel contact met de hosting service.

Q

Hebben jullie een tevredenheidsgarantie?

Uiteraard doen wij er altijd alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Een project is pas klaar als jij aangeeft blij te zijn met het opgeleverde werk. Indien verwachtingen van beide kanten op een teleurstelling uitlopen zullen we altijd naar een passende oplossing zoeken. Dit ligt echter niet in de lijn van verwachting.

Q

Waaruit bestaat het Servicepakket precies?

Kleine aanpassingen, onderhoud, back-ups en updates zitten bij het Servicepakket inbegrepen. Wij maken maandelijks backups, voor het geval er iets misgaat. Dit pakket is het eerste jaar inbegrepen bij het Website XXL en Webshop pakket. Hierna kost dit € 75,- per jaar. Uiteraard is dit Servicepakket opzegbaar.

Q

Kunnen jullie mij na oplevering nog helpen met aanpassingen?

Kleine aanpassingen en updates zitten bij het Servicepakket inbegrepen. Indien aanpassingen dusdanig veel tijd kosten, maken wij dit tijdig kenbaar. Over kleine en snelle aanpassingen doen wij niet moeilijk.