Website XXL

Kies voor het Website Xtra pakket!

Naast een Responsive Design, UX Design en optimale SEO, zijn in het Website Xtra pakket ook een beveiligde SSL verbinding, het opzetten van Social Media kanalenuniek logo en een eigen huisstijl toegevoegd. Dit alles om jouw website een zo professioneel mogelijke uitstraling te geven aan jouw bezoekers.

Daarnaast beschik je over een aangescherpte service van Jon & Eve, aangezien onze persoonlijke bezoeken niet beperkt blijven tot het eenmalige startgesprek. Er zullen over het gehele traject meerdere persoonlijke contactmomenten plaatsvinden. Verder ben je in het eerste jaar verzekerd van kleine updates, back-ups en aanpassingen die Jon & Eve zonder problemen voor je doorvoert.

Conclusie: het Website Xtra pakket is het perfecte pakket voor de serieuzere website!

Het Website Xtra pakket is ideaal voor ondernemers!

Website Xtra pakket:


 • Op maat gemaakte website
 • CMS beheer mogelijk
 • Optimaal UX Design
 • Optimale SEO
 • Responsive design
 • Hosting en domeinnaam (12 maanden)
 • 1 persoonlijk startgesprek (bezoek)
 • Meerdere persoonlijke gesprekken
 • Uniek logo
 • Huisstijl ontwerpen (incl. visitekaartje)
 • SSL certificaat (beveiligde verbinding)
 • Opzetten Social Media kanalen
 • Servicepakket (12 maanden)

Portfolio Website XXL pakket:

Bezoek Tegelzetbedrijf Bob Annegarn
Bezoek Studiekeuze.coach

Ideaal voor ondernemers!

Ondernemers hebben vaak een eigenzinnige visie op hun bedrijf en de website die daarbij gepaard gaat. Dit is een mooie eigenschap, want daarvoor zijn het immers ondernemers!

Jon & Eve webdesign heeft ervaring met het opleveren van werk voor ondernemers en raadt hen het Website Xtra pakket aan. De meerdere persoonlijke contactmomenten in combinatie met de meest professionele uitstraling van het pakket, zorgen voor een prettige samenwerking tussen beide partijen.

Daarnaast is uiteraard voor elke ondernemer een unieke, consistente en mooie huisstijl belangrijk. Jon & Eve helpt ondernemers in de voorziening van een eigen logo, marketinguitingen of bedrukkingen. Bekijk bijvoorbeeld de websites van Studiekeuze.coach en Tegelzetbedrijf Bob Annegarn!

Werkwijze Website Xtra:

Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5
Aanvraag

Na je aanvraag voor het Website Xtra pakket, nemen wij contact met je op voor een geheel vrijblijvend startgesprek.

Startgesprek

Tijdens het startgesprek nemen wij jouw wensen door en denken mee over het concept. Hierna gaan wij de mogelijkheden verder inventariseren.

Inventarisatie

Na onze inventarisatie komen wij bij je terug om onze bevindingen van het concept met jou door te spreken. Uiteraard is jouw visie belangrijk, maar wij houden tijdens het ontwerpen ook de User Experience nauwlettend in de gaten. In dit stadium zijn de voorkeuren met betrekking tot de huisstijl van de klant erg belangrijk.

Huisstijl

In een tweede persoonlijk gesprek worden enkele concrete voorstellen, wat betreft het logo en de huisstijl, gedaan. Na dit gesprek worden de definitieve aanpassingen voor de huisstijl doorgevoerd.

Uitvoering en afronding

Na consensus over de plannen van je Website Xtra, het logo en de huisstijl, gaan wij over tot de daadwerkelijke bouw en ontwerp van je Website Xtra. Tussendoor wordt contact onderhouden via telefoon, e-mail en/of WhatsApp.

De Website Xtra is pas klaar als jij tevreden bent!