App Design

Laat je App ontwerpen!

Een goed idee of een handige vinding verdient in deze tijd eigenlijk direct een eigen App. Met deze App (afkorting van applicatie) kan op Smartphones gebruiksvriendelijk en snel de consument bereikt worden. Veel ondernemers zijn echter niet bekwaam om zelf een App te ontwerpen of te programmeren.

Jon & Eve webdesign kan helpen met het tot ontwikkeling brengen van een App. Er zal worden meegedacht over de lay-out en functies, uiteraard volledig in samenspraak met de opdrachtgever. Samen met jou brengen wij jouw ideeën tot leven in een App!

Wij zorgen voor wireframes en schermontwerpen van je App. Aan de hand van wireframes worden interacties tussen schermen en toepassingen uitgewerkt. Hierna kunnen de wireframes worden vormgegeven in schermontwerpen. Dit zijn de eerste stappen in het realiseren van een App. De wireframes en schermontwerpen kunnen vervolgens aan een programmeur worden overhandigd om de App daadwerkelijk op te bouwen.

Wij ontwerpen wireframes en schermontwerpen voor jouw App!

App Design pakket:


  • Unieke huisstijl
  • Wireframes
  • Schermontwerpen
  • Interface gebruik App

Wireframes Xpiry App:

Vorige
Volgende
PlayPause
Slider

Schermontwerpen Xpiry App:

Vorige
Volgende
PlayPause
Slider

Werkwijze App Design:

Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5Stap 6
Aanvraag

Na je aanvraag voor het App Design pakket, nemen wij contact op voor een geheel vrijblijvend startgesprek.

Startgesprek

Tijdens het startgesprek zullen wij jouw wensen doornemen en meedenken over het concept. De wensen, toepassingen en functies van de App (uiteraard onder beroepsgeheim), worden hierbij besproken. Hierna gaan wij de mogelijkheden verder inventariseren.

Inventarisatie

Na onze inventarisatie komen wij bij je terug om onze bevindingen van het concept met jou door te spreken. Uiteraard is jouw visie belangrijk, maar wij houden tijdens het ontwerpen ook de User Experience nauwlettend in de gaten.

Wireframes

Het ontwerpen van wireframes is de eerste concrete stap in het traject van het ontwikkelen van een App. Via wireframes dient de interactie tussen de functies van de App nader uitgewerkt te worden. Zodra alle interacties naadloos op elkaar zijn afgestemd, kunnen we aan de slag met de volgende stap.

De wireframes zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Schermontwerpen

In het productieproces, van het op de markt brengen van een App, zijn de schermontwerpen een voorlaatste stap. Zodra alle interacties naadloos op elkaar zijn afgestemd, wordt overgegaan tot het vormgeven van schermontwerpen. In deze stappen staat uiteraard de gebruiksvriendelijkheid centraal.

De schermontwerpen zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Aanlevering aan programmeur

Daar waar Jon & Eve webdesign gespecialiseerd is in het ontwerpen van wireframes en schermontwerpen, laat het het bouwen van Apps over aan bedrijven en programmeurs die hier op hun beurt gespecialiseerd in zijn. Je dient dus onze wireframes en schermontwerpen over te dragen aan een programmeur, die de ontwerpen kan vertalen naar een volledig functionerende App.