Werken met een SSL certificaat

Een SSL certificaat geeft een goede indruk af aan website bezoekers. Dit houdt in dat de website in een veilige omgeving wordt weergeven. Een SSL certificaat is dus onmisbaar voor websites die veiligheid en professionaliteit willen uitstralen!

Door middel van een HTTPS verbinding worden datagegevens van logins of betalingen versleuteld bewaard, zodat externe partijen dit niet kunnen onderscheppen. De bezoekers kunnen het SSL certificaat herkennen aan het HTTPS voorvoegsel in de urls van de webpagina's. Daarnaast wordt er een groen slotje weergeven in de meeste internetbrowsers. Enkele browsers laten standaard een veiligheidswaarschuwing zien op websites die niet voorzien zijn van een SSL certificaat.

Jon & Eve webdesign vindt werken met een SSL certificaat erg belangrijk!
Jon & Eve webdesign voert frequent de laatste updates door!

Goede zorg voor veiligheid met regelmatige updates

Het is belangrijk om zo veilig mogelijk te werk te gaan, daar waar gegevens van klanten en bedrijfsinformatie betrokken zijn. Jon & Eve webdesign voert frequent de laatste updates door, zodat de beveiliging steeds up to date is.

Daarnaast worden backups van de database en de website maandelijks opgeslagen. Eventuele tegenslagen of aanvallen kunnen hierdoor hersteld worden.