Huisstijl ontwerpen

Laat je grafische ontwerpen verzorgen!

Een huisstijl is onlosmakelijk verbonden met je website of bedrijf. Een unieke huisstijl zorgt voor herkenning en een professionele uitstraling. Jon & Eve webdesign kan opstartende ondernemers helpen om onder andere een nieuw logo te ontwerpen.

Daarnaast zijn er meerdere zaken die onder een eigen huisstijl vallen. Elke website of ondernemer kan z'n eigen voorkeuren hebben voor de inpassing hiervan. Kijk hiernaast voor enkele voorbeelden van een huisstijl, waarbij wij je van dienst kunnen zijn.

Laat je huisstijl ontwerpen door Jon & Eve webdesign!

Voorbeelden huisstijl ontwerpen:


  • Kleurenstelling bedrijfsuitingen
  • Bedrijfslogo
  • Visitekaartje
  • Bedrukking bestelbus/auto
  • Poster/flyer ontwerpen
  • Visuals voor Social Media
  • Opmaak jaarrekening
  • Nieuwsbrieven
  • Factuurontwerp

Een huisstijl verder uitwerken

Een logo of huisstijl kunnen wij uiteraard verder uitwerken voor diverse toepassingen. Zie hieronder bijvoorbeeld hoe het logo en de huisstijl van Tegelzetbedrijf Bob Annegarn in een visitekaartje is verwerkt en bedrukt is op zijn bedrijfsbus.

Werkwijze Huisstijl ontwerpen:

Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5
Aanvraag

Na je aanvraag voor een of meerdere Huisstijl ontwerpen, nemen wij contact op voor een geheel vrijblijvend startgesprek.

Startgesprek

Tijdens het startgesprek nemen wij jouw wensen door en denken mee over het concept. Hierna gaan wij de mogelijkheden verder inventariseren.

Inventarisatie

Na onze inventarisatie komen wij bij je terug om onze bevindingen van het concept met jou door te spreken. Uiteraard is jouw visie belangrijk, maar wij houden tijdens het ontwerpen ook de User Experience nauwlettend in de gaten. In dit stadium zijn de voorkeuren met betrekking tot de huisstijl van de klant erg belangrijk.

Huisstijl

In een tweede persoonlijk gesprek worden enkele concrete voorstellen wat betreft het logo en de huisstijl gedaan. Na dit gesprek worden de definitieve aanpassingen voor de huisstijl gemaakt.

Uitvoering en afronding

Na consensus over de plannen van je website, het logo en/of andere Huisstijl ontwerpen, gaan wij over tot het daadwerkelijke ontwerp. Tussendoor zal contact worden onderhouden via telefoon, e-mail en/of WhatsApp.

De Huisstijl ontwerpen zijn pas klaar als jij tevreden bent!