Sterke content op je website

Een website valt of staat uiteindelijk grotendeels met de content. Als de content een gebruiker niet weet te raken, zal deze snel afhaken. Zaak is daarom om een sterk uitgebalanceerde content  te weergeven op je website.

Daarbij is de balans tussen de hoeveelheid content en de weergave van de content zeer belangrijk. Ellenlange teksten zullen moeilijk door te lezen zijn, terwijl aan de andere kant te korte en afgeraffelde teksten weinig autoriteit en kunde uitstralen. Jon & Eve webdesign tracht deze content op een juiste en aantrekkelijke manier te weergeven, voor een optimale gebruikerservaring.

Jon & Eve webdesign tracht content op een juiste en aantrekkelijke manier te weergeven!
Jon & Eve webdesign kan worden ingeschakeld om content voor je website te verzorgen!

Het opzetten van content

Indien je nog niet de beschikking hebt over eigen content, om ons aan te leveren, kan Jon & Eve webdesign ingeschakeld worden om deze content van je website te verzorgen. Wij zullen ons daarbij grondig verdiepen in de doelgroep en doelstelling van de website.

Hierbij hanteren wij een zo goed mogelijke relevante zoekwoorden dichtheid, welke belangrijk wordt bevonden door Google met het oog op SEO. Google neemt unieke content daarnaast zeer hoog op, aangezien dit veel kennis uitstraalt. Uiteraard zullen wij hier ook altijd voor zorgen.