Het belang van Responsive Design

Responsive Design is tegenwoordig een vereiste voor elke website. Door het enorm toegenomen gebruik van Smartphones en Tablets, worden websites steeds vaker louter of vooral op deze mobiele apparaten bekeken. Een Responsive Design wil zeggen dat kolommen en afbeeldingen naar formaat van het dienstdoende apparaat geschaald en ingedeeld worden.

Op deze manier blijven teksten en afbeeldingen zo goed mogelijk leesbaar en worden deze op een prettige manier overgebracht naar de lezer. Ondanks het afgenomen aandeel van bezoeken vanaf desktop PC's, blijft Jon & Eve webdesign uiteraard ook een maximale gebruikerservaring nastreven op deze apparaten!

Een Responsive Design is tegenwoordig een vereiste voor elke website!

Responsive Design in uw webshop

Zonder Responsive Design verliest u ongetwijfeld klanten in uw Webshop. Een Webshop dient te allen tijden Responsive te zijn om de klant op alle mogelijke apparaten zo goed mogelijk te bedienen. Uiteraard wordt het gehele traject van de bezoeker (van de productkeuze tot en met de online betaling) in een vlot werkend Responsive Design gestoken. Bestellen en betalen is hierdoor vanaf elk soort (mobiele) apparaat prettig en comfortabel!

Door het gebruik van een Responsive Design haken bezoekers op mobiele apparaten minder snel af!

Met Responsive Design naar betere conversie

Uiteraard is het belangrijkste doel van een website om maximale conversie te verkrijgen. Dit wil zeggen dat de bezoeker van de website uiteindelijk overgaat tot een actie welke graag gezien wordt door de eigenaar van een website. Door het gebruik van een Responsive Design haken bezoekers op mobiele apparaten minder snel af en is er meer kans op conversie.

Conversie kan voor elke website op een andere manier van toepassing zijn. Een website kan bijvoorbeeld een puur informatieve doelstelling hebben, andere websites zijn meer gericht op maximalisering van de commerciële doeleinden.

Jon & Eve webdesign zal samen met de klant de gewenste doelstellingen in kaart brengen en de websites Responsive inrichten zodat er maximale conversie kan plaatsvinden.

Een responsive Webshop bedient de klanten optimaal op mobiele apparaten!