Website

Jouw online visitekaartje!

Als je een website wil, ben je bij Jon & Eve webdesign aan het juiste adres om een aansprekende website te krijgen. Wij gaan met veel toewijding en passie aan de slag met jouw wensen. Daarbij nemen wij standaard in ogenschouw enkele methoden en technieken die aan de basis staan van een succesvolle website. Een Responsive DesignUX Design en Google optimalisatie (SEO), zijn voorbeelden van deze kernwaarden.

Jon & Eve webdesign werkt graag met uw samen om uw website wensen te realiseren!

Website pakket:


  • Op maat gemaakte website
  • CMS beheer mogelijk
  • Optimaal UX Design
  • Optimale SEO
  • Responsive design
  • Hosting en domeinnaam (12 maanden)
  • 1 persoonlijk startgesprek (bezoek)

Portfolio Website pakket:

Bezoek Van Nispen Zat. 1!
Bezoek Grace Advies & Coaching!

Totaalpakket

Jon & Eve webdesign heeft ervaring met het begeleiden van (opstartende) bedrijven in het - met name digitale - traject van A tot Z. Ook voor de toepassing van huisstijlen, op diverse manieren, zoals bij het bedrukken van een bedrijfsbus of marketingproducten, bent je bij ons aan het juiste adres. Kies voor het Website Xtra pakket, als je op zoek bent naar een voordelig totaalpakket!

Waarom niet zelf een website maken?

Tegenwoordig is het voor non-professionels steeds makkelijker om zelf een website te bouwen - via verschillende soorten diensten. Het voordeel hiervan is dat dit de drempel verlaagt voor mensen die graag een website willen opzetten. Echter, dit hoeft niet te betekenen dat deze zelfgemaakte websites content, opbouw en lay-out bevatten die aansluiten bij de doelstelling en door gebruikers optimaal bevonden worden.

Met Jon & Eve webdesign maken wij deze aansluiting door onze kennis uit studie, vakgebied en ervaring toe te passen. Met name uitgebreide kennis in CSS is vereist om websites, op diverse schermen, de juiste en ideale gewenste vormen te geven (Responsive Design). Deze codetaal wordt vaak overgeslagen door mensen die zelf een website bouwen, maar kan wel cruciaal zijn om het design en de weergave van de websites tot in de kleinste details te perfectioneren.

Kortom; Jon & Eve webdesign heeft bepaalde kennis in huis, waardoor het loont om jouw website door ons te laten maken!

Website werkwijze:

Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4
Aanvraag

Na je aanvraag voor het Website pakket, nemen wij contact op voor een geheel vrijblijvend startgesprek.

Startgesprek

Tijdens het startgesprek nemen wij jouw wensen door en denken mee over het concept. Hierna gaan wij de mogelijkheden verder inventariseren.

Inventarisatie

Na onze inventarisatie komen wij bij je terug om onze bevindingen van het concept met jou door te spreken. Uiteraard is jouw visie belangrijk, maar wij houden tijdens het ontwerpen ook de User Experience nauwlettend in de gaten.

Uitvoering en afronding

Na akkoord gaan wij over tot de daadwerkelijke bouw en ontwerp van je Website. Tussendoor wordt contact onderhouden via telefoon, e-mail en/of WhatsApp.

De Website is pas klaar als jij tevreden bent!