Diensten

23 januari 2018

Diensten

Website

Wil je een aansprekende website, dan ben je bij Jon & Eve webdesign aan het juiste adres. Wij gaan met veel toewijding en passie aan de slag met jouw wensen. Daarbij nemen wij standaard in ogenschouw enkele methoden en technieken die aan de basis staan van een succesvolle website. Een Responsive Design, UX Design en Google optimalisatie (SEO), zijn voorbeelden van deze kernwaarden.

Lees hier meer over een Website door Jon & Eve webdesign!

Lees hier meer over App Design door Jon & Eve webdesign!

App Design

Een goed idee of een handige vinding verdient in deze tijd eigenlijk direct een eigen App. Met deze App (afkorting van applicatie) kan op Smartphones gebruiksvriendelijk en snel de consument bereikt worden. Veel ondernemers zijn echter niet bekwaam om zelf een App te ontwerpen of te programmeren.

Jon & Eve webdesign kan helpen met het tot ontwikkeling brengen van een App. Er zal worden meegedacht over de lay-out en functies, uiteraard volledig in samenspraak met jou. Samen met jou kunnen wij de ideeën in een App vorm gaan geven.

Website Xtra

Als toevoeging op het Website pakket is in het Website Xtra pakket ook een beveiligde SSL verbinding, het opzetten van Social Media kanalen, een uniek logo en een eigen huisstijl toegevoegd. Daarnaast kan je over een aangescherpte service van Jon & Eve beschikken. Onze persoonlijke bezoeken blijven dan niet beperkt tot het eenmalige startgesprek. Verder ben je in het eerste jaar verzekerd van kleine updates, back-ups en aanpassingen die Jon & Eve zonder problemen voor je doorvoert.

Conclusie: het Website Xtra pakket is het perfecte pakket voor de serieuzere website!

Lees hier meer over een Webshop XL door Jon & Eve webdesign!

Lees hier meer over een Expert Review door Jon & Eve webdesign!

Expert Review

Heb je al een website en wil je meer informatie over de huidige presentatie van deze website, kan je een Expert Review aanvragen. Hierbij zullen wij onze kennis over User Experience (Design) toepassen.

Deze Expert Review wordt aan de hand van literatuur en onderzoek ondersteund en bestudeert met name hoe gebruiksvriendelijk een website momenteel is. Middels een uitgebreide checklist zal de Expert Review een bondig overzicht geven over de huidige staat van je website.

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl is onlosmakelijk verbonden met een website of een bedrijf. Een unieke huisstijl zorgt voor herkenning en een professionele uitstraling. Jon & Eve webdesign kan opstartende ondernemers helpen om onder andere een nieuw logo te ontwerpen.

Lees hier meer over Huisstijl ontwerpen door Jon & Eve webdesign!

Lees hier meer over een Expert Review XL door Jon & Eve webdesign!

Expert Review XL

Uit het Expert Review pakket vloeit een rapport over je website, maar dit biedt geen inzichten over nieuwe ontwerpen. Om tevens herontwerpen te ontvangen, welke gerelateerd zijn aan het rapport, biedt Jon & Eve webdesign het Expert Review XL pakket aan.

Creatieve en gestructureerde ontwerpen zullen oplossingen bieden voor eventuele gevonden tekortkomingen van een website. Deze ontwerpen kunnen vervolgens aan de websitebouwer overhandigd worden ter inspiratie of leidraad voor aanpassingen.

Webshop

Voor ondernemers die een online winkel willen opstarten, bieden wij het Webshop pakket aan. Dit pakket bevat alle elementen uit het Website Xtra pakket, met als toevoeging een aparte omgeving om online producten te bestellen en te betalen. Uiteraard maken wij daarbij gebruik van een Responsive en UX Design om het verlies van klanten in uw webshop te voorkomen.

Lees hier meer over een Webshop door Jon & Eve webdesign!