Aanvraag App Design

20 maart 2018

Aanvraag App Design


Wil je alvast iets mededelen of iets van ons weten omtrent onze App Design dienst?


Heb je al uitgewerkte ideeën of concepten?

Als je ons alvast (visueel) een idee van jouw wensen wilt geven, kan je deze via een bijlage naar ons opsturen.


App Design
prijs op afspraak
Unieke huisstijl
Wireframes
Schermontwerpen
Interface gebruik App

Werkwijze App Design:

Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5Stap 6
Aanvraag

Na je aanvraag voor het App Design pakket, nemen wij contact op voor een geheel vrijblijvend startgesprek.

Startgesprek

Tijdens het startgesprek zullen wij jouw wensen doornemen en meedenken over het concept. De wensen, toepassingen en functies van de App (uiteraard onder beroepsgeheim), worden hierbij besproken. Hierna gaan wij de mogelijkheden verder inventariseren.

Inventarisatie

Na onze inventarisatie komen wij bij je terug om onze bevindingen van het concept met jou door te spreken. Uiteraard is jouw visie belangrijk, maar wij houden tijdens het ontwerpen ook de User Experience nauwlettend in de gaten.

Wireframes

Het ontwerpen van wireframes is de eerste concrete stap in het traject van het ontwikkelen van een App. Via wireframes dient de interactie tussen de functies van de App nader uitgewerkt te worden. Zodra alle interacties naadloos op elkaar zijn afgestemd, kunnen we aan de slag met de volgende stap.

De wireframes zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Schermontwerpen

In het productieproces, van het op de markt brengen van een App, zijn de schermontwerpen een voorlaatste stap. Zodra alle interacties naadloos op elkaar zijn afgestemd, wordt overgegaan tot het vormgeven van schermontwerpen. In deze stappen staat uiteraard de gebruiksvriendelijkheid centraal.

De schermontwerpen zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Aanlevering aan programmeur

Daar waar Jon & Eve webdesign gespecialiseerd is in het ontwerpen van wireframes en schermontwerpen, laat het het bouwen van Apps over aan bedrijven en programmeurs die hier op hun beurt gespecialiseerd in zijn. Je dient dus onze wireframes en schermontwerpen over te dragen aan een programmeur, die de ontwerpen kan vertalen naar een volledig functionerende App.